Päivystävä sähkäri ma-pe 7-16.

Tarvitsetko välitöntä apua sähköhuoltoon tai -asennukseen? Ota yhteyttä soittamalla! Laajemman palvelunajan saat huoltosopimuksella.

Soita ja tilaa »
044 980 4410
Teollisuus ja rakentajat, tarjoamme teille

Sähköurakointia, sähkösaneerauksia ja huoltoja

Kokemus, osaaminen ja aikatauluissa pysyminen ovat auttaneet meitä vakiinnuttamaan paikkamme teollisuuden ja rakennusliikkeiden yhteistyökumppanina. Työhistoriastamme löytyy useita monimutkaisia ja kriittisiä kohteita, joissa virheille ei ole ollut tilaa ja aikataulut ovat olleet tiukat. Jos työmaallasi on poikkeuksellisen korkea vaatimustaso, olemme sinulle sopiva kumppani.

Rakennusliikkeet ja uudiskohteet

Teemme sähkötyöt uudiskohteisiin. Hoidamme yksittäiset kiinteistöt ja perustettavien taloyhtiöiden sähköasennukset siististi ja aikaa kestävästi. Halusit viimeisen päälle laatua tai tehokkuutta, kerro meille ja me sopeudumme kohteesi vaatimustasoon. Toimimme aikataulun mukaisesti ja työskentelymme ei häiritse muuta työskentelyä työmaalla. Pyrimme aina olemaan työmaan varmin toimittaja ja vältämme sinut yllätyksiltä. Soita meille ja kerro kohteestasi, niin saat tarjouksen.

Teollisuus

Toimitamme ratkaisut teollisuuden sähkötarpeisiin. Oli kyseessä pidempi projekti tai pienempi toimeksianto, hoidamme työn laadukkaasti ja turvallisesti. Asiakkainamme on kaiken kokoisia toimijoita, joille toiminnassa sähköasennusten varmuus on tärkeää. Olemme osallistuneet TVO:n ydinvoimalan vuosihuoltoon ja myös palvelleet muutaman hengen tuotantolaitoksia. Kokemus tuo varmuutta ja siksi uskomme olevamme ensisijainen yhteistyökumppani teollisuuden toimijoille.

Työskentelemme aina ohjeistuksesi mukaisesti omaa asiantuntemustamme hyödyntäen. Pystymme työskentelemään tehokkaasti siten, että tilassa voidaan tehdä muutakin työtä sen häiriintymättä ja tapauskohtaisesti myös ylläpitää tuotantoa korjausten / asennusten aikana. Näin saat nopeasti linjat pyörimään ja koneet töihin. Soita meille, tutustu osaamiseemme ja aloitetaan yhteistyö.

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi lähti matkaan ja tavoittaa meidät pian.
Viestin lähettäminen ei onnistunut. Yritä pian uudelleen tai soita 044 980 4410