Taloyhtiöt, liiketilat ja kiinteistöt, saatte meiltä

sähköjärjestelmien huollot, saneeraukset ja asennukset

Päivystävä sähkäri ma-pe 7-16.

Tarvitsetko välitöntä apua sähköhuoltoon tai -asennukseen? Ota yhteyttä soittamalla! Laajemman palvelunajan saat huoltosopimuksella.

Soita ja tilaa »
044 980 4410

Teemme taloyhtiöiden sähköjärjestelmien saneerauksia, liiketilojen sähköuudistuksia ja kiinteistöjen sähköasennuksia.

Teemme sähkötyöt sekä täysin uusiksi että selvitämme ja korjaamme vanhat järjestelmät. Oli kiinteistösi uusi tai vanha, saamme sähkötyöt tehtyä laadukkaasti ja kestävästi. Tekemämme ammattiasennukset ovat tilaajalle huolettomia ja täytämme niistä tarvittavat asennuspöytäkirjat. Näin myöhemmin voitte osoittaa, että asennukset on tehty asianmukaisesti ammattilaisen toimesta.

Kun tilaat työn meiltä, huolehdimme myös kaikki asennuksessa tarvittavat laitteet ja asennustarvikkeet, jotta projekti etenee mahdollisimman sujuvasti. Työskentelemme aina sovitun mukaisesti aikatauluja kunnioittaen.

Taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kiinteistöyhtiöille tarjoamme luotettavan kumppanin, jonka puoleen kääntyä, ja jonka sopimusasiakkaana saatte aina tarvittaessa nopeasti paikalle. Suoritamme niin laajemmat sähkösaneeraukset kuin esimerkiksi valaistuksen tai taloyhtiöautomatiikan asennukset.

Liiketiloissa teemme uudistuksia erityisesti vuokralaisten vaihtuessa, kun uuden toimijan tarpeet poikkeavat vanhan toimijan tarpeista. Tällöin usein tehdään paitsi sähköjärjestelmän modernisointeja, mutta myös vedetään tietoliikennekaapeleita talon sisäisesti tai asennetaan uusia rasioita ja kiinteitä sähkölaitteita.

Yksityishenkilöitä autamme usein aurinkopaneelien ja ilmalämpöpumppujen asennuksissa ja niihin liittyvissä sähkötöissä. Teemme myös sähköasennuksia rakenteilla oleviin kohteisiin ja omakotitalojen tai mökkien remonttien yhteydessä. Kysy näistä lisää.

Tarvitsetpa pienasennuksiin pitkäaikaista kumppania tai sähköhuollon ammattilaista projektille, soita meille!

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi lähti matkaan ja tavoittaa meidät pian.
Viestin lähettäminen ei onnistunut. Yritä pian uudelleen tai soita 044 980 4410