Vähennetään kiinteistösi energiakuluja

Aurinkopaneelit ja ilmalämpöpumput

Päivystävä sähkäri ma-pe 7-16.

Tarvitsetko välitöntä apua sähköhuoltoon tai -asennukseen? Ota yhteyttä soittamalla! Laajemman palvelunajan saat huoltosopimuksella.

Soita ja tilaa »
044 980 4410

Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia

Aurinkoenergia on selkeä suosikki sähkön pientuottamisessa. Aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa ja oikein asennettuna pitkäaikainen ja huoleton. Aurinkosähkön suosiota on nostanut arvaamattomasti vaihtuva sähkön hinta. Aurinkosähköratkaisujen yleistyminen on arkea myös yritys- ja teollisuuspuolella, jossa energiaomavaraisuuden lisääminen on tapa vähentää yrityksen riskejä.

Aurinkosähkö Suomessa

Suomessa aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää helmi – marraskuun välisellä ajalla. Talvella aurinkoiset tunnit ovat vähässä ja paneelinen päälle kertyvä lumi peittää valon. Paneelit asennetaan niin, että lumikuorma tai jää ei riko paneeleja.

Asiakkaamme ovat yllättyneet positiivisesti huomatessaan että aurinkoenergiajärjestelmät tuottavat yllättävän hyvin jo alkukevään ensi auringoissa. Tämä johtuu valoisuuden määrästä. Maassa oleva lumi heijastaa valoa, jolloin paneelit saavat valoa paljon. Jokainen, joka on hiihtänyt kevät auringossa ilman aurinkolaseja, tietää ilmiön. Kesä on aurinkoenergian tehokkainta aikaa. Yöttömät yöt tarjoavat valoa pitkään ja järjestelmän avulla keräät energian omaan käyttöösi.

Suomi on loistava maa myös aurinkoenergian osalta. Teknologia toimii parhaiten pienessä viileydessä ja esimerkiksi Manner-Eurooppaa viileämmässä Suomen kesässä päästään paikoin jopa parempiin tuottolukemiin kuin verrataan tunnetusti helteisiä maita. Järjestelmä tekee valosta sähköä ei lämmöstä.

Asennamme oikein mitoitetun aurinkopaneelijärjestelmän

Käymme kanssasi läpi sähkötarpeesi ja mitoitamme järjestelmän juuri sinulle oikean kokoiseksi. Parhaan hyödyn aurinkoenergiasta saat kun paneelit mitoitetaan kattosi ja tarpeesi mukaisesti. Sähkön myyjä ostaa ylituotetun sähköenergian. Tarvitset vain myyntisopimuksen, jonka huolehdimme puolestasi.

Käyttämämme komponentit ovat laadukkaita ja sopivat nimenomaan pohjoismaiseen ilmastoon. Asennamme aurinkoenergian pitkällä kokemuksella ja oikeinasennettuna järjestelmä on vakaa, automaattinen, pitkäikäinen ja äänetön. Soita tai täytä yhteystietolomake niin autamme sinua kartoittamaan aurinkosähkön edut.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput ovat nousseet suosituksi ratkaisuksi lämmityksessä. Hyvä energiatehokkuus ja helppohoitoisuus ovat nostaneet niiden suosiota. Myös kesähelteellä viilennystoiminto on monelle rakas ominaisuus, jota ilman ei enää osaisi olla.

Kauttamme saat laadukkaat Panasonic- ja Midea-ilmalämpöpumput asennettuna.

Soita ja kysy lisää »

Ilmalämpöpumppu sopii toimiston lisäksi kotiin, mökille tai vaikkapa autotalliin. Ratkaisu on ekologinen ja helppo. Energian käytön osalta hyötysuhde on korkeampi kuin useimmilla lämmitysmuodoilla.

Suuren suosion myötä laitteiston hankintahinta on pienentynyt menneistä vuosista ja siksi suosittelemme ratkaisua lähes jokaiseen kiinteistöön. Käymme kanssasi käyttökoulutuksen, jonka jälkeen osaat käyttää ilmalämpöpumppua. Meiltä löytyy tarvittava kylmäaineasennuslupa ja osaaminen, joten koneen takuu säilyy eikä pumppu petä. Asennamme kauttamme tilatut pumput niiden saavuttua sovitussa aikataulussa ja turvallisesti. Ilmalämpöpumppuprojekti saadaan parhaiten alkuun kun soitat meille tai täytät yhteystietolomakeen.

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi lähti matkaan ja tavoittaa meidät pian.
Viestin lähettäminen ei onnistunut. Yritä pian uudelleen tai soita 044 980 4410